Villa " Hotel Menthol" ***
Elérhetőség - Contact
http://www.mentholhotel.hu/tips.html

© 2000 Villa " Hotel Menthol" ***

 

Cím:   1116 Budapest XI. Dália utca 27.

           Tel.:  06-20-365-2016        Tel.:  +36-1-228-1809                                       E-mail: hmenthol@t-online.hu

Gépkocsik részére ingyenes zárt parkoló!.

Megközelíthetőségünk:

Tömegközlekedéssel:

150 –es busz az Allee - Bevásárlóközponttól indul. Leszállni a Torma utcai megállódnál kell, majd 30 métert előre gyalogolni, balra menni a Kecskeméti József utcában és 60 méter megtétele után jobbra találjuk a Dália utcát. Menetidő kb. 20 perc.

141 –es busszal a Kelenföldi Pályaudvartól kell jönni. Leszállni a Kecskeméti József utcában. Ez a megálló közvetlen a Dália utca sarkán van, leszállás után  10 lépést vissza fele kell jönni, itt indul a Dália utca.

250 –es busz szintén az Allee - Bevásárlóközponttól indul,  ezt a járatot azonban ajálnjuk azoknak a vendégeink számára is akik Budafok irányából érkeznek. A buszról a Péterhegyi út és az Olajfa utca sarkán lévő megállóban kell leszállni. Az olajfa utca kb. 30 méter hosszú. Ide be kell fordulnunk és a Dália u. 27. szám a másik végével szemben található.

Gépkocsival:

Mind a belváros felől, mind pedig Budaörs irányából érkezőknek egyformán az Egér útra kell rákanyarodniuk. Az Egér út az a négy sávos út, mely az M1, M7 –es autópályákat összeköti a Tétényi, Fehérvári, Szerémi, és Budafoki utakkal.

Az autópályák irányából haladva mielőtt elérnénk az útpálya jobb oldalán lévő, jól látható ÖMV töltőállomást jobbra ki kell kanyarodnunk.  Egy vasúti híd alatt áthaladva a Péterhegyi útra érünk. 4. utca balra a Ringló utca. Ide forduljunk be. 3. utca balra a Dália utca. Első ház jobbra a Dáilia u. 27. Megérkeztünk. 

 

 

 

 

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-42256746-1', 'mentholhotel.hu');
  ga('send', 'pageview');

</script>